Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av frost, en spegel mot fönstervärlden

 

Din undran var det värt att älska,
i brist på?

ett hjärta undrar inte,
är min längtan ett hot,

inte heller fäller det tårar,
när det tar emot,

ett hjärta frågar sig inte,
vart går gränsen för vad jag tål,

det slår, det slår, det slår

och till sista andetaget,
hur överlever man livet som poet?

man skriver hjärtats längtan,

bit för bit för bit för bit.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 442 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-10 12:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Precis så...bit för bit-suveränt Maria!
2008-08-12

    Oprofessionell
du får mitt hjärta att längta
efter att jag läste denna.

vacker.
2008-08-12

  Lena Renman
" ett hjärta frågar sig inte,
vart går gränsen för vad jag tål,

det slår, det slår, det slår"

Så bara helt underbart skrivet och så rätt! Applåder i amssor vännen
lena
2008-08-11

  Aisha VIP
..."man skriver hjärtats längtan
bit för bit för bit för bit".....
...mm....
2008-08-10

  J A Nicander
Hoppfulla rader med kärlek till läsaren.
2008-08-10

  glittertindra
visst är det så... hjärtat längtar med varje slag, och det enda man kan är att skriva...
2008-08-10

  aol
ett hjärta frågar sig inte vart
går gränsen för vad jag tål
just det det bara slår år efter år
så sann fin poesi gillas verkligen
5stjärnor av5 möjliga
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund