Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kära mel


stockholm 2008 och vem bryr sig om Nietzsche anyway.




lördag
lokal
mojito
120 spänn


vilda diskussioner
trötta vakter
mingel
sorl
och förljugen glömska



du och jag
käraste
talar länge
intensivt
frustrerat
generat
och nästan
utan hopp


alkoholen
blir blodomlopp i våra vener
vi glömmer kontoutdrag
och morgondag


du gråter halvt
oförstående


varför
varför





addar han inte mig på facebook












Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1555 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2008-08-10 21:31



Bookmark and Share


  Elin Lindkvinna
så grrrrrrymt bra.
2010-03-18

    carolina bertilsson
haha! fantastiskt!
2008-12-08

    Melona
är den till mig?! ;)

du skriver ju alltid förbannat bra
men jag är kass på att kommentera
dig

så är det bara...
2008-11-29

  jonas a
gillar tonen, hoppfull trots allt.
2008-08-17

  mysanpysan
jaaavisst

skönt
ungt
friskt
rappt

det e pam poom
stannar upp vid "nästan utan hopp"

fortsätter pam poom

härligt härligt
ja, underbart printat

lockande titel
2008-08-12

    Trast
Aha, du menar den här, men det var inte den jag kommenterade!
2008-08-12

  J A Nicander
Singularerna vånda i snygga och rappa meningar.
2008-08-11

  Carola Zettergren
SÅÅÅÅ SNYGGT!!!!Applåder!
2008-08-11

  Fredrik Stillesjö
Hej felstavad!

En aktuell dikt 2008, väl skriven, tar intryck... Hälsar vännen Fredrik
2008-08-11

  isidore
Nietzsche intill döden. Intressant skrivet.
2008-08-11

    deb8
Nietzsche före Facebook anytime!!! Din monolog speglar verkligen vår tid i ett nötskal . Hög igenkänningsfaktor...dock inte slutet. Skön rytm..
2008-08-11

  Lena Renman
Ja varför?
Den frågan gör så ont
lena
2008-08-11

    mel
åh tove
2008-08-10

    mel
åh tove
2008-08-10

  kär i kärleken
JA vem fan bryr sig??
2008-08-10

  Alfie M
Du målar skickligt upp en utekväll
med snabba penseldrag!

Jag fick både drink i munnen, sorl i öronen och en (positiv) baksmälla.

Toppen!
2008-08-10

  mayhem and order
som en snabbsekvens ur vems liv som helst-underbart! känns som en vardag i en skön tappning.
Gillas:-)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP