Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland faller vi

Ibland faller vi

Som löv

genom vinden

ner på marken

ruttnar

blir till minnen

blir så arg

när tiden inte är inne

att falla

och tiden är inte inne

tiden är inte inne




Fri vers av Jimmy:n
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-10 23:19



Bookmark and Share


  Diffusiaria
gillade
2008-08-15

  aol
suverän poesi tiden får inte vara inne ravo
2008-08-12

  Tellus Fortuna
Förstår...stark...Bra!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n