Promenad i skogen  en tidig morgon i augusti 2008.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad i skogen  en tidig morgon i augusti 2008.




Morgonstund.

 

Morgonstund har guld i mun.

Ser på blommorna som snart har blommat ut.

Hör någon enstaka fågel som finns kvar

Humlor surrar i luften.....

Spindelnäten klistrar sig fast i ansiktet på mig.

Ser på frukten på Tibastbusken

som jag såg i våras

Röda farliga bär som ej ska ätas upp.




Fri vers av Annmargreta
Läst 637 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-11 08:14



Bookmark and Share


  aol
ljuvlig poesi kommer en så nära
2008-11-03

    sajo
Vilken härlig skildring och ett sådant vackert foto till din text. Applåd.
2008-08-13

    Cajsa
Mycket fint skrivet, fin bild
2008-08-11

  Gunilla VIP
Finns det något ljuvligare
än morgonstunder?
Så fint skildrat av dig!
2008-08-11

  Cris
Vacker bild och fina beskrivande ord.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta