Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kräver nu




Jag var aldrig snål


Men
från idag
ska jag bli
precis som Du


Jag kräver nu
för första gången
något från Dig


Ge tillbaka mig
alla dessa år
som
Du har tagit
( 22 år - inte så illa - nära hälften av mitt liv )


Jag vill genast ha tillbaka
min glädje

Jag vill ha tillbaka
mitt hopp

Jag vill ha tillbaka
alla mina ord


Jag vill ha tillbaka ...
Jag vill ha tillbaka ...


Ge mig tillbaka
mitt liv


men


Jag behöver inte ge tillbaka
något till Dig

för att

Jag fick aldrig
något av Dig


Jag trodde bara
att jag fick
något av Dig


Jag är inte skyldig Dig något


Du har endast älskat Dig själv
och
ingen annan


Efter alla dessa år
har Du bara älskat
ordet "kärlek"
inget annat


Glöm mig !

för att

Du ljög Allt och Du sålde din själ !!!


Sorligt

men

Sant





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-11 09:02



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Herregud vad sorgligt kan man verkligen bli sån att bara älska kärleken men inte människan ?
kram ak
2008-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden de tog
hans kärlek dog
ja den inte ens var
men tur, då har ju
Di Din kvar...
2008-08-11

  Havsbris
de skrev redan allt,
finns inte mycket att säga,

ditt val ditt liv!
kram
2008-08-11

  anits VIP
Starkt och sorgligt skrivit, men
du upptäckte dom felen bristerna
innan fler år togs från dig, det
är till glädje för dig
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle känna mig oerhört maktlös i en sådan situation.
2008-08-11

    Lindizz
sorgset och starkt skrivet
2008-08-11

    ej medlem längre
Ja det är sorgligt när en lång relation slutar så här. Din text visar så tydligt hur det kan kännas.
2008-08-11

  Elaine.S VIP
Bra skrivet!! med ord som sätter allt på plats, med ord som kräver sin rätt att låta livet få ta sin plats och börja levas...det här är power!!!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP