Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




Tendenser kräver större mod

 

tycker bäst om

självklar uppriktighet

livsviktigt

 

för vänskaps överlevnad

 

 

att det blir fel ibland

betyder enbart att man

får ta sig i kragen

 

vara sann och reda upp

 

 

är ärlighet verkligen

mer energikrävande än

maskspel och små lögner

 

eftersom det oftare är det vi möter

 

 

som ett slag i ansiktet

blir min uppriktiga ärlighet

mött av försvarsmurar

 

ibland åtföljd av sorg över det förlorade

 

 

min ständiga varförfråga

måste bytas ut till

en bättre strategi

 

kanske större mod att inte ge upp




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här skulle man kunna kalla visdomens höga visa.
2008-08-12

  Michaela Dutius
Visa Ulla -så sant och så fint du skriver!
2008-08-12

  Kalle.O
Du förmedlar sådan klokhet i dina texter!
Applåd!
2008-08-11

  lyckeli
Tänkvärd text i samspel med ljuvlig bild...tack!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP