Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikter

det är förvånansvärt
hur få likheter det finns
mellan
en dromedar
och
en svala




Fri vers av Nioma Trey
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey