Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn från min själ




Jag trodde Du älskade mig

men

så fel jag hade

Den Du älskade

var någon annan, tyvärr


Hur kunde jag lita på Dig ?


Du som hade

tid och ord för alla

utom

för mig

Försvinn !


Försvinn från min själ

Försvinn från mitt hjärta

Försvinn från mina tankar

Försvinn från mitt liv





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-11 13:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Känns bra att du reagerar
med ilska. Ilska kan vara
väldigt konstruktivt.
2008-08-11

    MarreGustafsson
A J
2008-08-11

  J A Nicander
Smärta och sorg i raka ord som är lika tydliga som glas är genomskinligt.
2008-08-11

  papessa
när man skriver ner eller säger det högt så menar man det verkligen också och då fungerar det.....
2008-08-11

  Carola Zettergren
BRA!!!
2008-08-11

    Ken Cassel
Nej finns kvar där i mitt medvetande
Du har gjort mig en erfarenhet rikare och det ska du ha ett stort tack för
För aldrig mer ska jag släppa in en sån som dig
intill min själ

Hej vännen
Jag kunde inte låta bli att vinkla den lite

Kramar i massor
2008-08-11

  Quasimodo
Stark för svek och att viljan glömma och radera bort !!!
2008-08-11

    StinusFinus
Det är klart det går att sudda rent. Grejen är ju denna, att när man kommit en bit på väg, vill man inte älska någon som sårat en längre. Då känns det ju också himla pinsamt att man lade ner den energin på personen som inte kände likadant. Du är snart där, håll ut! Kram på dig
2008-08-11

  Lyckohäxan Enediel
Ja i såna lägen vill man bara sudda rent alla spår som blivit lämnade...och en vacker dag så kanske det går.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP