Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar dö

 

sällan

är havet långt borta

där jag är

 

i världen når jag helst havet

 

vart jag går

är mina

tårar

 

ständigt närvarande

 

vackra

ensamupplevelser

vemodstynger

 

enslighet som aldrig skingras

tårar som ej torkar

havet som inte sinar

kärlek som vägrar dö




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-11 13:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaelas kommentar här.
2008-08-12

  Michaela Dutius
Ett blödande älskande hjärta är betydligt bättre än ett som stelnat i frusen sorg.
Mycket vackert beskrivet!
2008-08-12

  Kalle.O
Vemodigt och mycket vackert!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP