Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som ständigt och jämt söker bekräftelse,
blir ofta tröttsamma för omgivningen, som ger och ger,
men det är aldrig tillräckligt....



Ständig bekräftelse

 

bekräftelser som

ständigt måste upprepas

får oss att tröttna 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-11 16:00



Bookmark and Share


  Erik L
Så är det verkligen, och tyvärr får man väl själv då och då dåligt samvete för att man inte ger tillräckligt i olika situationer.
2008-08-12

    Jojjan
Bra haiku! Måste nästan bokmärkas :)
2008-08-12

  Bibbi VIP
Å, så väl jag känner igen dessa "energitjuvar"
Applåd och bokmärke.
2008-08-12

  Kalle.O
Visst är det så...
2008-08-11

  Fånga dagen
Då måste många vara trött på mig :( vilket glädjebud :(
2008-08-11

  lyckeli
Visst är det så...när bekräftelsen de egentligen behöver är sin egen tror jag...
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP