Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya liv del 1. (Gin & Tonicum)

Tur att jag har köpt Ginseng, "extra stark energi"

"Tonicumet intas bäst på morgonen i liten plastbehållare"
I morse tog jag två!

Och..det stämmer verkligen det där om Extra stark energi

efter att ha somnat helt kraftlös på soffan nu i eftermiddas
vaknade jag fylld av energi

innan dess hade jag sprudlande kraft att styra stegen mot soffan, stupa i den och sova.





Fri vers av Arwen
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 19:04



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Ginseng och tonic, en inte alldeles rekommendabel drink, i alla fall inte med koreanskt ginsengvin.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen