Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya liv. Del 3 (Yoga)

Yoga är i sanning både skönt och roligt!

En trevlig träningsform även för de oviga och oinvigda

en ställning kallas " den stela hönan för nybörjare"

Så här gör du den:
sträck på halsen så långt du kan
gå ned i brygga
rör din lilltå med kinden
under själva bryggan

forts. på ställningen kallas "att angöra en brygga"
Så här gör du den:
släpp kinden från din lilltå
vik huvudet bakåt under ryggen och låt kroppen "följa med"
när det låser sig hör du ett klick i ländryggen och nacken
Då har du angjort bryggan!

(Obs. angör inte bryggan när du är ensam hemma på morgonen om du har förplikterser som tex. att åka till jobbet).

Blir tråkigt att behöva ringa till jobbet:
Hej kan du hälsa chefen att jag har lite svårt att komma loss just nu och att vi får skjuta på mötet.





Fri vers av Arwen
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 19:17



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
Haha... :)
Ja så kan det blir när man i de stelaste leder
vill vill och vill lite mer vara graciös och yoga loss..
Underhållande text!
Tack för läsningen.
2008-10-21

  Smurfan
Fin, men det är inte lönt för mig att testa, de e kört.
Fint skrivit.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen