Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG:

Dina ord gör mej skräckslagen.
Jag vet vad du kan göra.
Jag vet vad du Gör.
Du kan döda mej om du vill.
Slå mej också.
Men aldrig ignorera min själ.
Det är just det du gör.
Jag har sagt det flera gånger.
Jag har sagt att jag inte ändrar min
personlighet bara för en person som dej.
Jag kommer alltid vara jag.




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå