Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pistol vid min sida, jag tror på gud.

 

 

Men vänta

jag är ju rädd;

för det brinnannde uttalandet

för alla de ljusa färgskiftningarna,

förfärligt rädd för min barnsliga oförmåga

som av upphettade hångrin sprungna ur vetskapen

om att även om alla inte

ser igenom mig som en självlysande anorektiker 

så finns de där, de udda antalet utvalda

som åsamkar mitt förljugna hjärta den osaligaste av sorger.

 

Samtidigt

känns inget som det riktigt är på riktigt. 

 

 




Fri vers av isidore
Läst 531 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-11 20:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
STRÅLANDE...bokmärks!
2008-08-17

  aftermath
du förmedlar overklighetskänslor med blottad strupe här
de/det åsamkar ditt förljugna hjärta den osaligaste av sorger, känns starkt äkta
2008-08-13

  Henrik Svensson
Ibland känner man sig osynlig...

...och ibland när man är synlig, så tror man

att man är hatad av de flesta ("ser igenom mig som en självlysande anorektiker")...

..fast detta är helt min tolkning...

...sorry om det blev fel... :(
2008-08-13

  isidore
Ja, träffar jag honom igen så kommer det hända
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore