Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kort besök i en trappuppgång

köket finns kvar
just där han satt
väggarna strålar
av hans hjärtliga skratt

men jag vet
han är borta
allt är annat
allt är nytt
det är bara bilder
allt det gamla
det har flytt

men ändå
hjärtat slår
när jag utanför
dörren står




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 21:08



Bookmark and Share


    Helga Elin
Vet exakt vilken dörr du menar...vi var där tillsammans en gång...benen darrade lite när jag stod utanför, som om han skulle öppna och stå där igen, med vit skorta och prata på sitt speciella sätt. Den gamle gubben som han själv sa, men som aldrig blev gammal i sinnet!
2008-10-29

  Yvonne
Känslofylld och vacker dikt. Du lyckas bra med att förmedla känslan här. Applåd.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren