Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ande förenar sig med min ande






När ditt hjärtats spegel


blir ren och klar


Kroppen och själen fylls med ljus


Din ande förenar sig med min ande


Nu


Du är jag

och

jag är Du

i Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 466 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-11 21:53



Bookmark and Share


  Havsbris
håller med
mogen man,
;o)
2008-08-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!!

Vacker förening, i ljus... Hälsar vännen Fredrik
2008-08-12

  * Ammi *
Mycket vackra rader !!
2008-08-12

    ej medlem längre
Det är en stor upplevelse detta.. att känna sådan enhet och förening. Att vara två, men ändå ett..
2008-08-11

  anits VIP
Underbart vackert skrivit
2008-08-11

  Nasrin
Mycket vackert!!!!
2008-08-11

  Il poeta della luna
Solnedgångs vacker text!
Klockrena ordval
och en spännande rubrik!
Gillar!
*applåd*

Patrik [ta gärna en titt på någon av mina senaste]
2008-08-11

  prinscess VIP
väldigt vacker
2008-08-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic