Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besmir

jag ser en stjärna i himlen
kommer alltid tänka på dej när jag ser den
jag vet att du finns där uppe nånstans
och att du förhoppningsvis har det bättre nu
jag har det inte bättre utan dej
men vi kommer ses igen va det inte det du sa
jag kommer till dej då ska vi leva ett liv utan problem och skit
kan du lova att du väntar på mej denna gången ?




Fri vers av mariahellström
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-08-12 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström