Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wanna hike - ride a new dawn

eller okej `anonymous´ - tillmötesgå




nightcamp - (575)

 

 

 

 

giv inatt - under

 

 

regimpropagerarnas

 

 

 

 

enhandskupering




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 03:25



Bookmark and Share


  Antropofagen
Hajka.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga