Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luta mot jorden

 

vi mobbar in fula ord bland fina




väv - igen - så går spöken

 

 

 

 

 

mucka inte - med någon - allt kommer ändå -

 

med morgonens uppriktiga påknackning

 

jaha välkommen in

väll du in över köksgolv

- trasmattan - din blöta mosse

 

under barfota - hur dagg likaväl limmar - som det kan

heta - hur nässlor luktar är läskigt i stan - men

aldrig har någon nekats i det här huset - vad som än hängts ut

 

hund - på mattstump

 

det enda som behöver ett räcke

här gör inom- och utomhus till en skillnad

att balansera allas likamörker - på - är redan klippt


så är det - det är

moloket som knyter handen först

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-12 06:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
För snabb på tangenterna gärna besöka skulle det stått.

Eva
2008-08-17

  Eva Langrath VIP
Du gör konst med orden. Ditt köksgolv skulle jag göran besöka.

Eva
2008-08-17

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet!

"moloket som knyter handen först"
2008-08-12

  aftermath
ja här hälsar man gärna på
" mucka inte - med någon - allt kommer ändå -



med morgonens uppriktiga påknackning



jaha välkommen in

väll du in över köksgolv

- trasmattan - din blöta mosse "
säreget effektfullt med bindesstrecken och radbryten
slutet är genialt; " så är det - det är

moloket som knyter handen först "
2008-08-12

  Måna N. Berger
"så är det - det är

moloket som knyter handen först"

Tack för de orden! Ville brodera dem med korsstygn på en väggbonad - om jag kunde brodera. Broderar dem i minnet i stället.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga