Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd som bäckens fåra


Din kärlek
droppvis

och jag flödar över




Fri vers av korpfjäder
Läst 720 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-12 08:27



Bookmark and Share


  micke marin
Jamen va bra, just så är det ju. Bara några droppar behövs, sen så flödar man över.
2008-08-16

    Elina Möller
himlans vackert, det här.
2008-08-12

  Mona*
Underbart!
2008-08-12

    ej medlem längre
Det räcker med små droppar för att flöda över, när kärleken får växa. Fint!
2008-08-12

  Maria Zena Viklund
fantastiskt vackert!
2008-08-12

  Kristina Wallbing
Ja. Det är bara helt fantastiskt uttryckt.
Ord som jag behöver dricka just nu!
Varmt tack! Bokmärker bums.
2008-08-12

  thyra
Njutbara ord!
2008-08-12

  Carola Zettergren
Otroligt....storartat med några få ord!!!!!
2008-08-12

  Lena Krantz VIP
Känns lite som "droppen som fick bägaren att rinna över" fast det gäller ju mer ilska men varför inte omforma det till kärlek....som här!
2008-08-12

  Hannadraken
den här skapar vackra bilder.
2008-08-12

  glittertindra
vackert.. :)
2008-08-12

  Rosmarin
bokmärker!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder