Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT





... Allt som hade hänt dig,

kunde inte gå förbi dig



Allt som hade gått förbi dig,

kunde inte hända dig...



Det var ditt öde

och

det var mitt öde




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 449 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-12 11:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är så i livet,fint
förmedlat
2008-08-12

  Havsbris
det är bara så...
inget man kan göra åt!

En dag i taget kan ge
nya perpektiver!

kram
2008-08-12

  Carola Zettergren
Mycket snyggt dettta!!!Applåder!
2008-08-12

  Quasimodo
I livets vara där vi är och blir våra öden för möten som fäster närvaron till nuet !
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic