Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäktigare än svärdet



Jag
kan fängsla dig vid den gråaste av vardagar

Jag
Får dig att le mitt i din stora sorg

Jag
Får dig att sörja i den lyckligaste av stunder

Jag
Charmar och förblindar dig med tomma ord

Jag
Får dig att tvivla på de största av sanningar

Jag
Får dig att tro på de största av lögner

Jag
Är ingen erkänd magiker

Jag
är en okänd poet




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 14:40



Bookmark and Share


  glittertindra
jo.. ord är mäktiga, ibland använda med ansvar, ibland använda för att få som man vill, ibland för att medla eller hjälpa och ibland används bara orden i ett flöde där man bara njuter och det är väl där poeten kommer in.. där man rycks med.. :)
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg