Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig





Jag finns

men ändå

finns jag inte



Utan Dig

Allt är Ingenting



Med Dig

Ingenting är Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-12 15:58



Bookmark and Share


    plomberad fiskpinne
så himla fin.
och sann.
2008-08-13

  friheten
Snälla, säg att du spar dina texter för alltid? Mycket bra skriven! Gillar den!
2008-08-12

    Mr.painter
Kanoooon
2008-08-12

  Havsbris
jaaap, precis så,

när kärleken är äkta
så är det, vi gör allt
för den och allt är
aldrig för mycket;
när ingenting blir
allt!

Tycker om dina nya
poemen, ord, de andas
lugn och ro, de är mjukare
och inte så "tunga" som
de tidigare, vad glad
jag blir vännen, kanske
något gott och positivt
på gång? Hoppas...

du vet hur jag tänker
och tycker ;o)
älskar dig, kram ;o)
2008-08-12

  anits VIP
Din dikt andas längtan
2008-08-12

  Rachel Roth
snyggt!
2008-08-12

  prinscess VIP
fin och tänkvärd
2008-08-12

  Teresia Ridell
Undrar om man någonsin blir hel igen när man splittras totalt av kärlek o disillusion ?
Delar förlustkänslan.
2008-08-12

    ej medlem längre
Först känner man sig halv... träffar ngn och blir hel... sedan blir man ensam och halv igen... men så läker såren.. och en ny slags helhetskänsla kommer fram.. en alldeles egen helhet... som är redo att bli till dubbel helhet... när rätt partner kommer...
När "Utan dig" blir till "Vi två"
2008-08-12

  Smurfan
Applåd! Fint tänkt
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic