Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
negativ text till 1000 -.- Men jaaa...


Bakslag

Två steg fram
Och
Ett Tillbaka

Allt som,
Av mig,
begärs

Men istället,
Vänder jag
mig om

Och springer
Rusar

Tillbaks till tryggheten

Helvetet




Fri vers av xEvviie
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-08-12 19:59



Bookmark and Share


  Andunelen
Känner igen mig. Bra text.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie