Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och Hjärtan vissnar

 

 

 

den här drömmen kommer aldrig ta slut, sa du
den här känslan, försvinner aldrig
tiden kommer aldrig, då vi går isär

de här vågorna slutar aldrig att gunga, sa du
och solen kommer aldrig att gå ner, igen
dessa blommor, kommer aldrig att vissna

aldrig dö

den här världen går aldrig under, sa du
detta mirakel, försvinner aldrig
det kommer aldrig att komma en tid, för våra hjärtan att ta farväl

natten blir aldrig till dag, igen
och dessa blommor, kommer aldrig att dö

aldrig, sa du

 

aldrig

 


men den här drömmen tar alltid slut, sa jag
den här känslan kommer försvinna, från ditt hjärta
tiden kommer, då våra hjärtan som blivit ett blir två igen

vågorna kommer att bli mindre, sa jag
solen går alltid ner, ner igen
och dessa blommor, kommer att vissna

vissna och dö

den här världen går under så småningom, sa jag
mirakel är bara ett ögonblick, som snart försvinner
tiden för farväl kommer alltid, den kommer krossa mitt hjärta

natten blir alltid till dag, igen
och blommor, kommer alltid att dö

alltid dö, sa jag


alltid

 


du och jag
vi hade något speciellt

jag vill tro på ord som
föralltid
och
evigheten

men livet bevisar
om och om igen
hur fel jag har

för det bästa i livet
stannar aldrig kvar

kärleken i mitt hjärta är evig
och den kommer aldrig att vissna
den kommer aldrig att dö

aldrig dö

aldrig vissna

aldrig

men kärleken hos dem jag älskat

vissnar alltid
den dör så småningom
allt jag gör blir alltid fel


alltid

 

så låt mig vissna bort
som den ros jag har i min hand

låt mitt hjärta dö

en sista gång

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-12 21:01



Bookmark and Share


    AnnaGs
du är tillbaka.. och det med kraft!
Jisses... alltså du fick mig mållös.
Sitter här, förundrad över hur du lyckas,
gång på gång.
Hade jag kunnat
hade du fått
en stående applåd! / A
2008-08-13

  Blåbäret
Gode tid...vad vackert, sorset och utlämnat...jag gråter...
2008-08-12

    JoLu
den här gillar jag verkligen
vacker..på ett sorgset starkt sätt.. som berör..

bokmärker denna!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP