Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan jag skrattar - gråter min själ, gråter mitt inre






Medan jag sover

sover min sorg



Medan jag skrattar

gråter min själ

gråter mitt inre

gråter Allt i mig



Medan Du lever

lever även jag,

lever även jag ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-12 21:34



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Rubriken är smärtfylld. Men jag
tycker om den, för så kan det
ofta vara. Livet är så paradoxt.
2008-08-13

  Gunilla Karlsson
Så otroligt fina smärtsamma rader...
Berör

Kram Gunilla
2008-08-13

  Elaine.S VIP
Tycker så mycket om din titel , den är som en dikt i sig..

"Medan jag skrattar

gråter min själ

gråter mitt inre

gråter Allt i mig"

De här orden säger allt om hur skrattet kan dölja
oändlig sorg...starkt!!
2008-08-13

  Havsbris
någon gång måste man
skratta med hela kroppen
andlig och fysiskt ;o)

hoppas det dag kommer
snart till dig ;o)
2008-08-12

  friheten
Ja, så kan det vara, väldig bra skriven !
2008-08-12

  Smurfan
Great, gillar den.
Applåd
2008-08-12

  Havsbris
wow

du är på G på sistone,
undrar vad har hänt ;o)

så vackra ord, så mjuka
och enkla även så dyrbara
vännen...

så lätta i sin smärtan,
men skrattar du, så
är du stark när du
gråter inuti, styrka
som du måste använda mer
gånger, då vinner du, vinner
alla... och ingen ska tycka
synd om dig!

Huvudet högt, näsan upp
och kör hårt girly ;o)

bravo!
2008-08-12

  Hildegun Relefors
Bra, fångad av dina ord!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP