Akrylmålning & foto Ulla T

TILL RUT                    

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylmålning & foto Ulla T

TILL RUT                    




Det kom ett brev

 

jag läser ditt senaste brev

berörande ord

minnesbanken aktiverar

tårar

 

våra öden har gått

samma vägar

vi har förlorat

dem vi älskar

 

trots att vi aldrig mötts

delar vi ord och tankar

i vår gemensamma insikt

livet gör ont

 

vi undrar över meningen

våra djur ger oss allt

som vi båda vet inte räcker

får vi nöja oss tillsvidare

 

läser ditt brev igen och i tårarna

kommer orden jag vet att han hade sagt

mitt hjärta jag ser hur du fryser
och att dina leder värker
fy vad ditt knä ser ut
hördu kom och sätt dig hos mig

och han hade kramat om mig

tittat på mig med sin medkänsloblå blick

kanske hämtat en konjak

undrat om han kunde göra något

och jag svarar

älskling om jag bara får somna
på din arm så kanske
det blir bättre när jag
vaknar imorgon

då smeker han min kind

medan han säger

 

ja du vet ju att
en ny dag är
nya möjligheter

sov gott min älskling.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-12 22:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgfullt vackert, berör djupt.
2008-08-13

  Regular
Inte ofta en text väcker tårkanalerna på mig...men denna gjorde...kram så mycket på dig
2008-08-13

  Bibbi VIP
Håller med Kalle här.
2008-08-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt som tog
och rörde om...
2008-08-12

  Kalle.O
Berörande som alltid...
2008-08-12

  Il poeta della luna
Känslosamt, och den berör!
Fina ordval och stor känsla!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-12

  Smurfan
Jättefin! Den berör mig! Tack!
Applåd även för målningen!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP