Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA ALMA PÅ ÄVENTYR


Lilla Alma kryper,
hittar en färggrann LEGO-bit.
Snurrar kroppen,
finner en ramlösaflaska tom.

Nu hon kryper över tröskeln,
ut på nya äventyr.
Vad ser hon då?
Jo, en spännande papperslapp!

Plötsligt märker hon musiken,
hela hennes lilla kropp
börjar gunga och dansa
till rytmerna hon hör.

Så, med ens,
ingenting tycks intressera.
Alma gnyr och gnäller
upp hon vill i mammas famn.

Välling det är gott,
och att koppla av
i lugn och ro.
Snart hon somnar in så sött.





Fri vers av Nils Sondefors
Läst 669 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-13 13:27



Bookmark and Share


  Mygg
Så fint! Snart vaknar lilla Alma igen och då väntar världen på henne.
2008-08-14

  Lena K Nilsson VIP
Härlig läsning om lilla Almas äventyr!
2008-08-13

    Maria Malm
Mysigt att läsa..arbete kräver vila, för såväl stor som liten..
2008-08-13

  Bodil Sandberg VIP
Vilken frejdig liten dam...klart hon måste ha sej lite rast och ro och föda inemellan!!

finaste rader om Almalilla Nils
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors