Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag litar inte mer...




Kärlekens eld

är det som fyllde mitt hjärta



Kärlekens eld

är det som fyllde min själ



Hjärtat blöder

och

Själen dör



för att

DU

ljög Allt!



Jag litar inte mer

på kärlekens eld



Jag litar inte mer

på kärlekslängtans smärta



Jag litar inte mer

på återförenandets tidpunkt



Jag litar inte mer...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-13 13:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorg och vemod är vad
jag känner när jag läser
men ändå kan jag ana
din längtan
2008-08-13

  Havsbris
Mitt i hela denna lidelsen
kan man ändå hitta hopp:

---Jag litar inte mer

på kärlekslängtans smärta...

så vem vet om allt blir
lättare; allt har en början,
och där hittade jag en dörr,
även om på glänt...

kram
2008-08-13

  Quasimodo
Mycket sorg och smärta i dessa ord som fick lågan att slockna !!
2008-08-13

    ej medlem längre
Det gör ont att tappa tilliten.. Du skriver bra och levande om hur det känns.
2008-08-13

  André Esbjörnson
den vilseledde grottmänniskan
upptäcker elden
fascineras och försöker forma
men räds dess lågor

tusentals år senare
har vi tändare
och fascineras inte av elden
såsom att få något i brand

lämna alltid en glöd
för imorgon
kan komma den vindpust
som blåser sanning i ditt hjärta
2008-08-13

  Il poeta della luna
Stark!
Känsloladdat!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic