Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen






Välkommen till mitt liv

från idag

är jag din







Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-13 17:35



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vackert formulerad inbjudan....
2008-08-14

    ej medlem längre
Texten kan tolkas på flera sätt
att du välkomnar dig själv
eller att du välkomnar andra in i ditt liv igen.
Eller...?
Väcker undran och funderingar.
Som en liten "teaser".
2008-08-13

    MarreGustafsson
enkel, fin och smärtfri ;)
2008-08-13

  anits VIP
Vacker inbjudan till
dig själv.
Kram
2008-08-13

  Fånga dagen
Detta innefattar tror jag att du är den som styr och leder dig själv i ditt liv nu ingen annan.

Du bjuder in dig själv till livet själv
Öppnar stängda dörrar som vart låsta länge kanske?

Kram ak
2008-08-13

  Quasimodo
En varm och fin inbjudan !!!
2008-08-13

  Havsbris
efter vad papessa skrev
finns inget mer klok
att säga ;o)

kram
2008-08-13

  papessa
fint att välkomna sig själv i sitt egna liv...kort sagt...
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP