Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta liv är en resa




Detta liv är en resa

som går ut på att finna

det djupaste uttrycket för din sanning


Varje situation i ditt liv

där du upplever kamp

eller smärta

representerar ett område

där du lär dig om att vara

sann mot din själ


Det är din själ,

ditt innersta jag,

som bär den djupare sanningen


Att finna sanningen innebär

att uttrycka sig utifrån sitt hjärta

och

komma närmare sin själ




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 596 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-13 21:21



Bookmark and Share


  J A Nicander
Att tala med sitt hjärta och sin själ, är svårt för dem flesta av oss tror jag. Inte dessto mindre viktigt som du så vackert beskriver, att aldrig sluta försöka nå dem...
2008-08-14

  Fånga dagen
Stark text som gör att jag måste omvärdera saker angående min smärta och kamp just nu .
Men oro tycker jag inte är en trevlig vän den uppsöker mig varje dag tyvärr kanske finns det nån mening med det ochså

kram ak
2008-08-14

    ej medlem längre
Tack snälla för dessa tankar. Bokmärker och applåderar!
2008-08-13

  Annie b'larsson VIP
Ja, aldrig lär man sig så mycket
som i kamp och i smärta. Så ser
det ut - det är de svåraste
upplevelserna i livet som tvingar
människan framåt i sin utveckling.
En insiktsfull text.
2008-08-13

  Gunilla Karlsson
Fin text! så sant!!

Men varför drabbas vissa mer än andra?
Livet är smärtsamt för många.
2008-08-13

    ej medlem längre
Håller med... livet är en upptäcktsresa och en färd mot större insikt. Fint skrivet.
2008-08-13

  Havsbris
ggrr

*acceptance*
menade jag,
min dator kan inte skriva
ibland ahhahah

är glad för dig vännen ;o)
2008-08-13

  anits VIP
En underbar vacker och stark
dikt, med en djup sanning i
som du skriver själv
2008-08-13

  Havsbris
wow Stela,
imponerande ,o)

Känner lättnad där,
och håller med den
andra poet kommentar;

acceptande kanske?
att allt som händer har
en mening?!

bra vännen, på rätt
väg!
kram
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic