Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade bitar

 

Lägger pusslet inom mig

som förr

igen

Även fast jag vet

att bitar

saknas

Så motivet blir åter

en bitter rest

av ett trasigt hjärta




Fri vers av emilf77
Läst 465 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-13 21:49



Bookmark and Share


  HQ
Jag hoppas att den där sista biten blir återlämnad snart.
Finstämd!
2008-09-20

    ~maria~
sorgligt,sorgligt...fint skrivet om känslan att inte känna sig hel
2008-09-14

  Mike
Riktigt vemodigt och otroligt snyggt skrivet!
2008-08-15

    Lindizz
vemodiga rader, i vacker form.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77