Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen I




Det är viktigt att gå tillbaka och rensa upp

bland dina minnen,

för ofta kommer egot

att hålla fast

vid negativa minnen

av det förflutna,

minnen som du inte vill ha

och som håller dig kvar

i det som varit




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 539 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-14 00:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du är väldigt klok och insiktsfull.
En väl författad text.
2008-08-14

  J A Nicander
Sanna rader som nog alla kan känna igen och fälla en och annan tår av.
2008-08-14

  Fånga dagen
myckter bra ord skrivna av dig
jag sitter fast i det förflutna själv många gånger
kram ak
2008-08-14

  Nasrin
Det är en konst att man kun lämna bakom sig då tiden och leva i Nuet!
kloka ord!!!!
2008-08-14

  Gunilla Karlsson
Jag tror inte det går...
Vissa minnen är för evigt fastetsade.
De är de som gör ont när de kommer fram...
2008-08-14

  anits VIP
Tack för dina kloka ord
2008-08-14

    ej medlem längre
Klok dikt. Det är inte så lätt att utplåna minnen som plågar... men det känslomässiga i dem bleknar bort med tiden... som tur är.
Och minnena gör inte längre ont, även om de är kvar.
2008-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
Hur rensar man upp?
2008-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
Det bästa måste väl vara att utplåna egot...
2008-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
Vi är klara med det förflutna,
men det förflutna är inte klara med oss...
2008-08-14

    ej medlem längre
Tack snälla!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic