Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiger

 

 

händer det att du tänker
att ingen hör att ingen ser
barnens skratt
när leken plötsligt vänder
jag vill greppa dig
i nackskinnet
framför speglen skaka dig
men du tiger
räds du dina egna ränder

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-14 00:16



Bookmark and Share


  Elin S
utan början utan slut, det är som att det finns minst tre alternativa dikter i dikten! riktigt välskriven text som jag läser om flera gånger.
2008-08-18

  Jaqualx
Du, jag gillar rytmen som uppstår när jag läser den här. Och visst händer det...
2008-08-14

    Oprofessionell
gillar den här
känns sådär svävande
som varje rad och underrad är en egen text i sig
som binder ihop allt till ett.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP