Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den 2006 i samband med pappas bortgång


ännu varma fingrar






karavaner här

suckarna vaggar österut



dimmor runt lågan

stjärnor

en och en

ännu varma fingrar som frågar



i samtidiga fåglars sång

och stunderna bakom



du är borta nu

precis här




Fri vers av vissla
Läst 598 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 01:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Precis så är det när någon går ifrån oss till nästa värld.

Eva
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla