Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-lägg i backen, sade roi, när det gått för långt




som det står

 

 

 

 

 

svåra ord - och

mindre publicerade

sorterade - sig

när de läste

utom tävlan




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 91 gånger
Publicerad 2008-08-14 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga