Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den är det kraft....


Vinden

På väg
att somna
då jag plötsligt
hör...
något i
träden utanför...

Det är nog vinden
skulle jag tro
så jag ligger i
sängen kvar....
efter ett tag
går jag upp
så att jag får
ett svar...

Genom fönstret
jag ser...
träden som i
den kraftiga vinden
böjer sig ner...

Nu har jag
fått svaret på
det jag hört...
och som mig
stört....

VINDEN....

Jag lägger mig
igen och
funderar på
lite frågor...
om sjöns vågor...

Då vi åkte förbi
en sjö, vita gäss
i vinden det gick...
jag frågade om
vågor brukade
ses här inte förr,
men nu då vinden
ibland friskar i
var svaret som jag
fick....

Innan jag somnar
kommer tankarna
till mej...
om en liten gullig
tjej....
jag minns hennes
långa hår som
i vinden...
brukade hamna
på kinden....

080814




Fri vers av sajo
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 08:00



Bookmark and Share


  Smurfan
Fly on the wings of love!!!
:) Applåd, Bokmärkt
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Vinden blåser vart den vill...
Wild is the wind...
2008-08-14

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Vacker reflektion tycker jag. Hälsar vännen Fredrik
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo