Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska och acceptera den du är



inte den du borde vara

eller

kommer att vara


När du älskar dig själv

för den du är

här och nu,

lever du i nuet,

vilket är nyckeln

till personlig kraft


Om du bara kan älska

den du kommer att vara

är du inte riktigt närvarande


Älska och acceptera den du är...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 592 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-08-14 16:53



Bookmark and Share


  bluescat
så enkelt, så sant, dock svårt..
2008-08-17

  Lia-Lej
Bra budskap och i det magiska nuet finns inbjudan från något mycket större än oss själva!! (tror jag)
2008-08-14

    Lindizz
tänkvärda rader skrivna i vacker form.
2008-08-14

  Havsbris
jag älskar och acceptera
mig faktist, ingen problem
där...

resten är annan historia ;o)
Bra att många som behövas
påmminer, har din text för
att läsa, de kan tänka iaf
på det...
2008-08-14

  Fånga dagen
Bra skrivet
Men det är lättare sagt än gjort för min egen del
Det finns så många om här i livet:)

kram ak
2008-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott! Rätt!
På alla sätt!
Bara i den stilen
fortsätt, så slår
Du alla och allt
med Ditt fina sätt!
Mycket fint skrivet!
****************
2008-08-14

    Mr.painter
sant
2008-08-14

    Ken Cassel
Tänkvärda ord
Bra skrivet

Kramar
2008-08-14

  anits VIP
Mycket tänkvärda ord, att få vara den man
är,viktigt att kunna det, inte rätta sig efter
andra,svårt mycket svårt många gånger
alla har rätt till sitt eget liv och att vara
den man är
2008-08-14

  Night Soul Woman
Fint skrivet! :)
Tänkvärda rader!
*applåd*
Tack för en fin läsning!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic