Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här får ni en liten banal händelse att bita i till kvällstéet....


Det är bara världsligt

 

efter en ovanlig dag

flera beslut fick igång mig

och killen på bilverkstaden var

den första som redde upp begreppen

 

utför flera saker som legat till sig

länge

nöjd men hungrig

sätter mig och ser ut över

havets våldsamma kast

med vita gäss inne i hamnbassängen

 

tacka för mig och går

kör några meter

får syn på en skylt

och stannar till

när jag backar ut har jag

kört på en betonggris

 

så nu får även framskärmen bytas

medan jag suckar tänker jag

på vad min väninna alltid säger

"äsch det är ju bara världsligt"




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-14 19:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
så sa Karlson-på-taket också...och både han och du har sååå rätt
2008-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Fick mig ett gott skratt och härligt att du bjuder oss på denna godbit:) Nöjd kund kommer ju gärna tillbaka och det är något lurt med killen på macken, vilken dragningskraft!
2008-08-14

  Regular
Ja det är ju sant och faktiskt bra att du kunde ta dem orden till dig idag...själv hade man ju blivit ***** ;-)
2008-08-14

  Kalle.O
Ja hon har ju faktiskt rätt!
Gillar positiviteten i denna!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP