Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktpunkter

Ögon som ser
från olika håll
Utkiksplatsen
spelar mycket stor roll

Jag ser det jag ser
utifrån min egen person
Det jag hör
är en redan så färgad ton

kanske vet jag med mig
att jag tänker rätt
och fattar bara inte
att man kan tänka på annat sätt

Men detta att vi är olika
och har olika perspektiv
kan verkligen berika
och förgylla våra liv

Om vi tar del av
varandras bilder av världen
får vi fler riktpunkter
till hjälp på vandringsfärden

får vi pusselbitar
och en större vy
och kanske till och med en tanke
som är helt och hållet ny




Fri vers av Lia-Lej
Läst 551 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 21:03



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Jättebra!
2008-08-22

  Kalle.O
Precis!
Vackert skrivet och klokt tänkt!
2008-08-14

    sunnanvind
Mycket sant! Applåd!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej