Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på dikten!: www.aurells.com/div/1up-Dansar.mp3 Vad livet kan erbjuda invävt i en poetisk och ökendoftande väv.


Dansar

Det är lite grått

och disigt

lite som en dimma - ett lätt töcken

som att vandra igenom röken

från en nysläckt eld,

det sticker lite i ögonen

och jag väljer att hålla andan och fortsätter gå


bakom en nyklippt lugg

dröjer sig sårade ögon


stadiga steg ekar inom

stadiga steg mot intet

en hastig blick

axeln

de faller inte längre för det som en gång var

tårarna

smakar inte längre utav hav

och det söta sprang i ett ögonblick förbi

och de rosaskimrande molnen lyser nu i mättat r


bakom en nyklippt lugg


dansar aldrig dimman




Fri vers av 1up
Läst 559 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-14 21:10



Bookmark and Share


  lyckeli
I like....
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

1up
1up