Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är som allra mörkast



kan vi få kraft av

att skriva ner det

vi faktiskt är tacksamma över


Livet kanske inte är perfekt

men

det kan absolut vara värre


Om vi lär oss att hitta glädje

i det lilla

blir livet så mycket roligare




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 777 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-14 22:21



Bookmark and Share


  papessa
positivt tänkande ger livskraft och energi..
2008-08-15

    Issand. VIP
men

det kan absolut vara värre



i ett perfekt liv har man ju inget att sträva efter och då kommer man ingenstans?

underbar text ! som vanligt :)
2008-08-15

  * Ammi *
ja jag börjar inse det nu ..
tack för att du delar med dig!
2008-08-15

  Nasrin
sanna ord!!!
vackert skrivet!!!
2008-08-15

  Angeldust
Absolut, någonstans mitt i allt det örka finns alltid en stimma av ljus *applåd* kram Tinny
2008-08-15

  Quasimodo
Livsklokt och sant i att i allt det som smärtar och i mörkt så finns det små glundkorn att njuta och hämta kraft och energi ur !!
2008-08-15

  berxper
Du har så rätt! Det gäller att tänka positivt!
Tacksamhet är underskattat...

...och JA - livet blir mycket roligare:-)
2008-08-15

    Lindizz
att finna glädje i det lilla, så sant så..bra skrivet.
2008-08-14

  Lejonhjärtas poesi
Visa ord i sena augustikvällen där månen lyser upp i mörkret.
2008-08-14

    ej medlem längre
Att försöka hitta glädje i det lilla är stort.
2008-08-14

  anits VIP
Att glädjas i det lilla
så vackert och klokt
skrivit
2008-08-14

  Fånga dagen
Det stämmer finna det lilla istället och vara tacksamma för det vi har
men enkelt är det inte tycker jag iaf

ak
2008-08-14

  Lia-Lej
så helt igenom sant och riktigt!
2008-08-14

    JoLu
tänkvärt o klokt

visst kan det vara värre
så man gläds åt det lilla
i väntan på ngt större.
*applåd*
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic