Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassdans



Jag var aldrig med då vi hade klassdans, utom en gång men jag dansade inte




Fri vers av tripto nin
Läst 654 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-14 22:43



Bookmark and Share


  Malinosa
Genialt naivistiskt!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin