Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaspel



Falska änglar

tänder själar

bränner dem


till sot



Äkta änglar

smeker själar

älskar och


ger bot






Fri vers av berxper
Läst 1067 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-08-15 07:54



Bookmark and Share


    Vickan
Vacker dikt.
2015-11-05

  Maiah VIP
vackert diktat
2010-10-21

  beam72
helt underbart klockren om falska och äkta änglar

Den här dikten fastnade i mig
2009-07-16

    ej medlem längre
Jättefin!
2008-10-08

  HerrGlad
Men så klockren.
2008-09-24

    Lindizz
Mycket fint skrivet
2008-09-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuvlig läsning, fylld av klokskap
2008-09-12

  Michaela Dutius
Underbar- tillbakahållen och stram i formen gör att budskapet lyfts högt
2008-08-22

  Jojo
Vilken sann och vacker text!!
2008-08-21

  Angeldust
Och alla änglar har inte vingar..kram Tinny
2008-08-17

  Staffan Welroos VIP
Mmm, men finns det några äkta änglar då?

Bra text!
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Vackert änglaspel om änglars skilda väsen.
2008-08-16

  Elisabeth VIP
Brabra text, känns sann.
2008-08-16

    Erika H
Du har ett mjukt flyt i texten. Den är mycket fin att läsa. Vacker.

Jag får den här känslan av att det som bränts ner växer upp igen. Och då starkare än förut.
Om jag ska vara lite filosofisk så behöver vi båda sidorna. Vi behöver kämpa ibland. Vi behöver vila ibland.
Vi måste känna oss levande.

Välskriven och vacker.
2008-08-15

  Elin Katten Lo VIP
Å, jag älskar den här bex. Det är så himlans hög igenkänningsfaktor! Jag är lätt den där svarta brännargrejen.

Hihi.

Nä, seriöst. Jag tycker verkligen om dikten. Den är som ett litet änglaspel, nätt och liksom väldigt talande. Gillar det där att du får fram de båda sidorna, ont och gott - på ett så lättillgängligt och fint sätt.

Ajj lajjk.


Tack.

E
2008-08-15

  Havsbris
Som du...

angående slutet på din
alster, alltså ahhahah

falska änglar har ingen
själ ller hjärta, de straffas
till mörkret oändlighet...

äkta änglar är ljuset
riddare som lämnar
spår av guld i ditt liv...

Bravo mäster !! ;o)
2008-08-15

  Marreb
Nämen åh så vackert!
2008-08-15

    ej medlem längre
Intressant jämförelse.
2008-08-15

  Mygg
Åh vad fint! Skulle så gärna kunna skilja dem åt. Även falska änglar har förföriska vingar.
2008-08-15

  lyckeli
Sjungande ord...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper