Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om det vore så enkelt


att jag vågar älska just dig

berör mig      förför mig     älska mig

för den jag är

och jag håller dig kär

tänk att det ska vara så svårt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 420 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-15 02:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det verkar vara en av de svåraste frågorna vi ställs inför att balansera.
2009-01-06

  Ilona _L
Tänk att vi alltid ska krångla till det!!
2008-08-15

  glittertindra
ja tänk... det är enkelt men det svåraste som finns...
2008-08-15

  Sladjana Zubcevic
" att jag vågar älska just dig

berör mig förför mig älska mig

för den jag är

och jag håller dig kär

tänk att det ska vara så svårt "

Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2008-08-15

  * Ammi *
Snyggt förmedlat!
ja varför är vi så rädda?
2008-08-15

  Nasrin
vackert kärleksförklaring!
Just för att det som du är!!!
2008-08-15

  Tina-sol
Fint! Kärlek är det enklaste och svåraste i världen.
2008-08-15

    Lindizz
kärleken låter enkel men ibland kan de vara så svårt...

Öpppet, rakt och med enkla ord förmedlar du kärleken i vacker och vemodig ton. Mycket bra skrivet.
2008-08-15

  Erik L
Bra skrivet och jag kan inte annat än gilla den lakoniska sistaraden.
2008-08-15

  Sladjana Zubcevic
Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2008-08-15

  aol
käre diktarvän en så stor sann dikt som vi alla vet i våra hjärtan
och som just du satte på pränt på ett enkelt mästerligt sätt,
lysande rosor till dig
2008-08-15

  berxper
Det låter ju så enkelt...
...men kärlek kan vara komplicerad.

"tänk att det ska vara så svårt"

Det sista förmedlar du nästan med en "suck".
Varför ska det vara på det här sättet?

Snyggt!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi