Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllar bara min favorit-årstid lite=)


Lovsången till hösten

Gula löv virvlar omkring

Prasslar i glesnande lövkronor

Kylig vind kniper i min kind

När jag drar lungorna fulla med syrerik luft

Kramar mig själv, vaggar min kropp

Täckt med den tjocka ylletröjan

Vemod blandas med hopp

Tacksamhet över en sommar igen

Naturen drar sig tillbaka till välförtjänt vila

En ensam vattendropp träffar min kind

Rinner ner, fuktar mina varma läppar

Hösten är min vän

Leker med en slinga av mitt hår

Under mig rör sig hästen lätt

Borta är vårens ysterhet

Han är också ett med naturen

Vänder mitt ansikte mot solen

Friden lägger sig i min själ

Drar en suck

Fyller mina lungor igen

Välkommen höst, jag har väntat




Övriga genrer av merasera
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-15 08:29



Bookmark and Share


  lyckeli
Vad underbart att få ha hösten som sin favoritårstid...själv sörjer jag alltid sommar som bleknar... Känns som en vän som flyttar långt, långt bort..
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

merasera