Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Tårarna

 

rinnande tårar

nej det är inte sorgen

idag är det inte

enbart min älskades tårar

jag gråter

 

för den undersköna

musiken för människan

som berättar så äkta om sitt liv

för min svansviftares

okomplicerade glädje över att

bara finnas till

för kattens spinn i mitt knä

och

att jag kan se

höra känna uppleva

vara närvarande

fast livet är

så svårt

är jag

här och nu

med alla mina tårar

mina egna

tårar som

inte har

haft

plats

förrän idag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 14:01



Bookmark and Share


  aol
om jag fick dina tårar då bleve dom mina
vacker är din poesi
2008-08-15

  Regular
Ja , alla tårar är ju inte av ondo
2008-08-15

  Bibbi VIP
Hur skönt är det inte att få gråta ut och så läkande och befriande...
Tack för det Du delar med Dig.
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP