Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommors egenskaper



Somliga blommor
trampas av alla,

en del

blir aldrig sedda

Det finns de blommor som såtts
i alltför kylig jord,

trotsigt växer de,
för att slutligen

spricka ut

i de allra starkaste färger...







Övriga genrer av tanto
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-07-20 14:54



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den här tycker jag om - den berör!

Skrev någonting om
*Den man tycker om är som en vacker blomma*
för många, många år sedan ... läs den gärna bland mina texter här ...
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

tanto