Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta





Smärta är

en tydlig indikation

på utveckling,

den transformeras av kärlek


Efter vår kärlek

stannade bara smärta




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 586 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-15 20:19



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Smärta är nått jag hela tiden känner är jag då i ständig utveckling?
Önskade bara att jag kunde känna en tillfredställelse med varandet som jag inte gör.

kram ak
2008-08-16

    ej medlem längre
Vemodig och sorgsen...
2008-08-16

  genni VIP
Ja utveckling, men smärtsamt.....
2008-08-16

  anits VIP
Försök att glömma smärtan för en
stund, blunda försök att känna
något annat än smärta, en liten
smula glädje , pröva det kanske
känns bra
2008-08-15

  Trädflickan
Låt inte smärtan stanna för länge och ta över..
2008-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Ja kärleken är en smärtsam åkomma när den tar slut och ett underbart tillstånd när den fortskrider i ömsesidighet.
2008-08-15

  J A Nicander
...och utvecklingen fortsätter likväl. Bra!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic