Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag såg jag tårarna falla på tangentbordet. Tårar för att jag inte var tillräckligt bra...


Jag målade ett konstverk, så vackert att det sved i mina ögon då jag såg på det



Jag målade en tavla, ett riktigt konstverk.

Jag satte min signatur i lager på lager,
det var min tavla

Jag var stolt



Var tog den där tavlan vägen?





Konst kanske inte är så hållbar,
när man utför den i en vattenpöl




Men vattnet var kristallklart...





Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 692 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-15 21:12



Bookmark and Share


  annso.fie
Den här var fin. Gillar slutet :)
2009-03-17

    blomster knopp
Jätte bra!
Gillar slutet när man förstår att det var målat i en vattenpöl.
2008-09-07

    Phoenix
Du påminner mig om mina bra stunder när jag lekte vattenpölar när det regnade.Det var livet det^^
2008-08-16

    Issand. VIP
jag är långt i från tillräckligt bra...



fin text med perfekt slut
2008-08-15

  stefan.g
Härlig innerlig text!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob